Referenciák

L. G.

Hogy milyen érzés van bennem a rendrakás után? Fura. Olyan……. mintha leszállt volna az a 100 kilós tag a mellkasomról, aki eddig rajta csücsült. Jé……..kapok levegőt. Felszabadult, könnyed érzés. Fura, de ugyanakkor veszélyes is. Miért? Mert a rendrakás ragályos dolog. Először csak rend lesz a ruháid között, azután rend lesz a konyhaszekrényedben. Ez jó. De azután elkezd zavarni, hogy kupi van az iratos szekrényben. Hát jó, rendet rakunk ott is. Milyen jó, hogy van segítség. De hogy néz már ki a kamra? És így jön sorban a többi. És mire észbe kapsz, egy másik dimenzióba érkeztél. Mert amíg te kint szépen rendet raksz, addig belül is elkezd rend lenni. És ez benne a lényeg! Köszönöm neked Vica. Szeretettel: L.G.

A rendrakás részletei itt olvashatók.

Mindent kipakoltunk

A végeredmény

Fűszertartók-előtte

Fűszertartók-utána

Szabó Mónika üzlettulajdonos

A legtöbben szeretnének egy olyan vállalkozást, ahol rendezett környezetben végezhetik el a munkájukat. Átlátható, tiszta raktárral ahol a dolgozóknak nem kell bajlódniuk azzal, hogy mit hova tesznek, emiatt gyorsabban elvégzik a feladatokat, így több idő marad fontosabb dolgokra. A probléma az, hogy ha nincs egy rendszer kialakítva akkor csak a káosz fog uralkodni. Az emberek attól félnek, hogy az átlátható és a tartós rend nem kialakítható hosszú távon, mivel úgy gondolják nagyobb figyelmet kell fordítani ennek megtartására. Keresd fel Vicát, aki segíteni fog, hogy kialakítsd a vállalkozásod területén is a rendet! Ez azért lesz jó, mert az elvégzendő feladatok jelentősen lecsökkennek, így több idő marad az alkalmazottaknak arra, ami PÉNZT termel (Neked).

A rendrakás részletei itt olvashatók.

Előtte-mindenhol, minden

Van mit csinálni

Dolgozunk nagyon

A végeredmény

Ön is szeretné, hogy a környezete rendben legyen? Hívjon most!

+36-70/334-5763

Bányai Fanni a jófej némettanár

Nekem abban a megtiszteltetésben van részem, hogy a Rend Specialistájával együtt élhetek. Neki pedig abban, hogy újabb és újabb megoldandó feladatok elé állítom.

Mikor még nem itt laktam, akkor is segítségemre volt a rendrakásban. Sokévnyi felhalmozódott kacatot/ruhát válogattunk át szisztematikusan. Ez az első és legfontosabb része a dolognak, de egy olyan ember nélkül, aki ezt levezényelné, totál káoszba fulladt volna az egész, és még mindig ott üldögélnék a kupi tetején egyedül. Ezek után jött a kiválogatott dolgok helyrepakolása. Itt nagyon fontos volt, hogy személyre szabott legyen a rendszer, amit segített nekem kialakítani, hogy később is könnyű legyen tartani.

Mikor ideköltöztem hozzá, természetesen akkor is az ő útmutatásával sikerült a káoszból rendet varázsolni, amit mai napig nagyjából tudok tartani. Néha alakítani kell a dolgokon, mert a mindennapokban kiderül, hogy valami egy másik helyre jobban passzol, praktikusabb. De ez a szép az egészben: nem egy szigorú, nehezen betartható kényszerről van szó, hanem egy rugalmas, egyénre szabható rendszerről, ami senkinek sem megterhelő.

Ha rendet akarsz az életedben, kezdd Vicával, én azt mondom!

A rendrakás részletei itt olvashatók.

Ágyneműk összevisszaságban

Ágyneműk rendben

A zoknik rendért kiáltanak

Meghallottuk a segélykiáltást :)